Straffe Verhalen

Straffe Verhalen

Intens, hartverscheurend, beangstigend maar ook juist enorm bemoedigend: ‘Straffe Verhalen’. Dit zijn verhalen van mensen die in de problemen zijn geraakt maar door God weer op het rechte pad zijn gekomen. Het programma is gemaakt door het christelijke Belgische mediaplatform UPmedia.

‘Een ‘straf’ verhaal is een verhaal dat heel indrukwekkend, schokkend en bijna ongelooflijk is, het is haast niet te geloven’, vertelt Frederik van Herterijck, bestuurder en oprichter van UPmedia.

De eerste aflevering vertelt het verhaal van Kimberley. Kimberley heeft een moeilijke kindertijd achter de rug. Op tweejarige leeftijd ging haar vader naar de gevangenis door zijn criminele praktijken, veroorzaakt door zijn drugsgebruik. Haar moeder raakte ook aan drugs verslaafd. 
Het verhaal van Elma van Delft is qua inhoud en beelden nog heftiger dan het verhaal van Kimberley. Deze aflevering is daarom niet geschikt voor mensen jonger dan 14 jaar. Elma van Delft is een Nederlandse vrouw die in België woont. Ook zij heeft een moeilijke kindertijd, maar vooral ook een moeilijke jeugd gehad.

Beide vrouwen ervaren dat Gods hand nooit tekort schiet, ook al zit je nog zo diep in de ellende. Het doel van Strafe Verhalen, dat in docu-drama-stijl is gemaakt, is dat mensen zich met de getuigenissen kunnen identificeren en zien hoe de mensen die in de problemen zaten, door God uit de situatie zijn geleid.

Straffe Verhalen bij Family7
Straffe Verhalen bij Family7

advertentie

Dankzij jou!

De programma's die Family7 maakt, zijn mogelijk dankzij giften. Wil jij ook bijdragen? Velen gingen jou al voor.

Kijk Family7 via:

Family7 Plus
Family7 Plus
58
Family7 bij Multikabel in basis pakket
230
Ziggo
78
KPN
300
solcon