Superboek

Superboek

In de serie Superboek beleeft Gizmo samen met zijn vriendjes Chris en Joy allerlei avonturen! In elke aflevering staan ze voor een dilemma uit het dagelijks leven. Op dat moment worden ze meegenomen, terug de tijd in. Daar ontmoeten ze een Bijbels persoon die iets soortgelijks heeft meegemaakt. Zo zien kinderen de Bijbelverhalen op een eigentijdse manier en leren ze in elke aflevering hoe ze de Bijbel praktisch mogen maken in hun eigen leven. Deze animatieserie komt uit Amerika, is wereldwijd al heel bekend en nu ook te zien bij Family7!

Als ouder krijg je te maken met de vraag hoe je je kinderen iets van God en de Bijbel kunt meegeven. Superboek is daar een prachtig hulpmiddel bij. In elke aflevering wordt je meegenomen op een Bijbels avontuur en leren je (klein)kinderen lessen over het leven van Koning David, Johannes de Doper tot en met het leven van Jezus. 
Na seizoen 1 en 2 is nu ook seizoen 3 te zien. Kijk alle afleveringen (terug) op Family7! 

Let op!
Bij sommige verhalen uit de Bijbel die in animatie worden uitgebeeld, levert dat behoorlijk spannende beelden op. Voor kinderen onder de 6 jaar is deze serie niet geschikt. Ons advies is om een aflevering eerst zelf te kijken of samen met je kind(eren) te kijken. 

Superboek
Superboek

advertentie

Dankzij jou!

De programma's die Family7 maakt, zijn mogelijk dankzij giften. Dat geldt ook voor Superboek. Support Family7 als je christelijke kinderprogramma's ook zo belangrijk vindt! Velen gingen jou al voor.

Kijk Family7 via:

78
Family7 bij Budget alles in 1
Family7 Plus
Family7 Plus
58
Family7 bij Multikabel in basis pakket
230
Ziggo
78
KPN