Vindication

Vindication

Spanning, misdaad en verrassende wendingen zijn gegarandeerd in de christelijke misdaadserie ‘Vindication’. De serie laat je, anders dan bij andere misdaadseries, raden naar antwoorden en dat maakt dat je elke aflevering wilt volgen om te weten wat er nu exact is gebeurd. 

Seizoen 1
Rechercheur Travis is al vijftien jaar van zijn leven bezig met het oplossen van zaken in het kleine stadje East Bank in Texas. Elke nieuwe zaak brengt unieke wendingen en verrassingen. Wanneer zijn vervreemde dochter Katie thuiskomt, lopen de spanningen op tussen hem en zijn vrouw Becky. Op het werk krijgt hij te maken met een nieuwe detective-stagiaire en een reeks verontrustende zaken… Zijn zestiende jaar bij het korps zal het meest ingrijpende jaar in zijn carrière zijn… 

Seizoen 2
In het tweede seizoen komen Gary en Becky Travis in een nieuwe fase van hun leven en proberen zich zo goed en zo kwaad als het kan aan te passen. Op zijn werk is Gary gepromoveerd tot sergeant. Er zijn behoorlijk wat veranderingen gaande in het East Bank politiebureau. Gary’s geduld en onlangs herontdekte geloof worden flink op de proef gesteld. Ondertussen heeft rechercheur Kris Tanner haar eigen persoonlijke en professionele uitdagingen, als de enige vrouwelijke detective van het stadje. 

Vindication - misdaadserie bij Family7
Vindication - misdaadserie bij Family7

advertentie

Dankzij jou!

De programma's die Family7 maakt, zijn mogelijk dankzij giften. Net als deze christelijke misdaadserie, die daardoor aangekocht kon worden! Geniet jij ook van de spannende afleveringen en wil je ook bijdragen? Velen gingen jou al voor.

Kijk Family7 via:

230
Ziggo
78
KPN
300
solcon
49
Caiway logo
379
T-mobile