Vindication

Vindication

Meer drama, meer spanning, meer antwoorden: nadat seizoen 2 eindigde met een spannende cliffhanger, is het eindelijk tijd voor het vervolg. Hoe loopt het af met detectives Gary Travis en Kris Tanner? Hoe zit dat met die moord aan het einde van seizoen 2?

Christelijk entertainment krijgt een heel andere lading met deze verantwoorde afleveringen. Vindication staat bol van de verrassende wendingen en laat je, anders dan bij andere misdaadseries, raden naar antwoorden. Dat maakt dat je elke aflevering wilt volgen om te weten wat er nu exact is gebeurd. Het tweede seizoen eindigde met een moord en in het derde seizoen gaat detective Gary Travis daar natuurlijk mee aan de slag. Hij werkt al ruim 16 jaar aan misdaadzaken in het kleine stadje East Bank in Texas. Samen met zijn collega Kris Tanner staat hij weer klaar voor.

‘Elke aflevering gaat over een specifieke misdaad’, zegt acteur Todd Terry in een interview met de Amerikaanse zender ABC. ‘Je ziet niet alleen maar agenten en boeven, het gezin speelt ook een rol. Het mooie van de serie is dat het gebaseerd is op het christelijke geloof. Dat wil niet zeggen dat het allemaal maar ‘braaf’ is, maar je ziet wel wat geloof voor invloed heeft op het werk van de detective.’

Vindication - misdaadserie bij Family7
Vindication - misdaadserie bij Family7

advertentie

Dankzij jou!

De programma's die Family7 maakt, zijn mogelijk dankzij giften. Net als deze christelijke misdaadserie, die daardoor aangekocht kon worden! Geniet jij ook van de spannende afleveringen en wil je ook bijdragen? Velen gingen jou al voor.

Kijk Family7 via:

Family7 Plus
Family7 Plus
58
Family7 bij Multikabel in basis pakket
230
Ziggo
78
KPN
300
solcon