TRANSPARANT

Esther Vorsterman van Oijen en Erica Duenk presenteren het succesvolle programma Transparant. Specifiek gericht op de vrouwelijke doelgroep. Een serie die volgens Esther ‘wil zijn waar de titel voor staat: echt, puur, doorzichtig en niets willen verhullen. Een serie ook waarin woorden van bemoediging en leven worden doorgegeven vanuit Gods Woord.’ Esther is de presentatrice van de serie en verzorgt in elke uitzending een inspiratiemoment, waarna ze met Erica in gesprek gaat over het behandelde thema.

 
Werkboeken 'Tijd om op te staan!' en 'Ga voor Goud'
Naar aanleiding van het enorme succes van Transparant zijn er inmiddels twee werkboeken uitgegeven door Uitgeverij Jongbloed. Klik op het werkboek om de bijhorende afleveringen te bekijken. 
 
TIJD OM OP TE STAAN GA VOOR GOUD
 
 
Preview: bekijk hier aflevering 8 'Loutering' die hoort bij het werkboek 'Ga voor Goud'
 
Herkenning
Esther en Erica durven onderwerpen aan te snijden waarin de kijker zich zeker zal herkennen en die haar persoonlijk aanspreken. Onderwerpen die aan bod komen, zijn o.a. Word wakker, sta op en schitter, je bent het koningschap waar, een metamorfose van je denken, je ‘grondgebied’ in bezit nemen, maaltijd met Hem houden en gedenkstenen oprichten.
 
Persoonlijk
Met de serie Transparant hopen de makers niet alleen de huiskamers binnen te komen maar juist ook harten te raken. Het blijft niet alleen bij theorie want in de programma’s worden ook praktische tips en tools aangereikt om de kijker te helpen het Woord in de praktijk op een heel persoonlijke manier meer handen en voeten te geven. Esther en Erica hopen de kijker zo bij hun programma te betrekken dat zij/hij zich meer dan alleen toeschouwer voelt en als het ware aan tafel schuift bij Esther en Erica. Esther: ‘Ook al heeft deze serie een vrouwelijk tintje, toch willen we ook zeker de mannen aanmoedigen om te kijken. Als is het alleen maar om de vrouw beter te kunnen begrijpen of om haar te ondersteunen als ze (nog meer) gaat opstaan en schitteren. Kortom, een serie programma’s voor iedereen!  Wil je op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen rondom Transparant, like ons dan op Facebook pagina: Facebook.com/TransparantTV
 
Transparant: Elke woensdag om 19.30 uur

​​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
         
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!