UITGELICHT! NIEUWS VANUIT CHRISTELIJK PERSPECTIEF

Uitgelicht! brengt elke werkdag in vijftien minuten achtergronden en analyses bij het internationale nieuws vanuit een christelijk perspectief.
 
Na het nieuwsblok van half negen ’s avonds start Uitgelicht! met een vijftien minuten durende uitzending waarin we één of meerdere nieuwsonderwerpen nader bespreken met deskundigen in de studio.
 
Met dit actualiteitenprogramma wil Family7 het nieuws in perspectief plaatsen. Er is  een toename aan internationale conflicten, aanslagen en natuurrampen. Family7 wil dit vanuit haar visie dit nieuws kunnen duiden en becommentariëren. Waar mogelijk zullen we dat doen vanuit christelijk perspectief.
 
Eindredacteur Alexander Blom: ‘We willen door dit programma ook de situatie van christenen wereldwijd onder de aandacht brengen. Op basis van onderzoeken kunnen er voorzichtige schattingen worden gemaakt, afhankelijk van de definitie die wordt gehanteerd, dat er rond de 100 miljoen medegelovigen worden vervolgd. Dit is een niet te bevatten groot aantal. We zien het als onze taak om de situatie van deze broeders en zusters wereldwijd regelmatig onder de aandacht te blijven brengen.’
 
‘Natuurlijk besten we in Uitgelicht! ook aandacht aan binnenlandse ontwikkelingen. Elke vrijdag kijken we terug op de politieke week met een kamerlid van CDA, SGP of CU.’
 
Uitgelicht! wordt elke werkdag gepresenteerd door Riekelt Pasterkamp, Pauline van den Broek of Bram Willems.
 
I-24 News en Uitgelicht!: Elke werkdag 20:30 – 21:00 uur (Zomerstop tot en met augustus 2018)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
         
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
OKE! Cookies toestaan