UITGELICHT!

Uitgelicht! brengt elke werkdag in vijftien minuten achtergronden en analyses bij het internationale nieuws vanuit een christelijk perspectief.

Kijk na het nieuwsblok van 20.30 uur naar een vijftien minuten durende uitzending. Eén of meerdere nieuwsonderwerpen worden nader besproken met deskundigen in de studio of aan de telefoon.

Met dit actualiteitenprogramma wil Family7 het nieuws in perspectief plaatsen. Er is een toename aan internationale conflicten, aanslagen en natuurrampen. Family7 wil vanuit haar visie dit nieuws kunnen duiden en becommentariëren. Waar mogelijk zullen we dat doen vanuit christelijk perspectief.
 
Eindredacteur Alexander Blom: ‘We willen door dit programma ook de situatie van christenen wereldwijd onder de aandacht brengen. We zien het als onze taak om de situatie van deze broeders en zusters wereldwijd regelmatig onder de aandacht te blijven brengen.' 'En natuurlijk besteden we in Uitgelicht! ook aandacht aan binnenlandse ontwikkelingen. Elke vrijdag kijken we terug op de politieke week met een kamerlid van CDA, SGP of CU.’

Uitgelicht! wordt elke werkdag gepresenteerd door Riekelt Pasterkamp, Sara van Oordt, Pauline van den Broek of Bram Willems.
 
De nieuwsredactie zoekt dagelijks naar nieuwe verhalen en onderwerpen om deze voor het voetlicht te brengen. Om enerzijds u te informeren maar anderzijds ook een stem te zijn in het maatschappelijk debat op belangrijke thema’s. En daarom werken we graag met u samen bij het maken van nieuws. U kunt persberichten en tips voor onderwerpen met ons delen door te mailen naar naar redactie@family7.nl Uiteraard kunt u daar ook uw reactie kwijt op onze uitzendingen.
 
I-24 News en Uitgelicht!: Elke werkdag 20:30 – 21:00 uur 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
         
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!