Stagiaire redactie Uitgelicht!

Stage

Stagiaire redactie Uitgelicht!

Op zoek naar een journalistieke stage waarbij je echt aan het werk kunt? Kom stagelopen bij Uitgelicht!, het nieuws- en actualiteitenprogramma van Family7. Elke werkdag komt er een nieuwe uitzending op televisie. Die wordt gemaakt met een zeer kleine redactie, dus je kunt bij ons echt meedraaien en ervaring opdoen.

Wat ga je doen?
Tijdens je stage werk je op de redactie van Uitgelicht! Je leert een nieuwsprogramma te maken dat relevant is voor onze doelgroep. Je bedenkt onderwerpen voor de uitzending, benadert gasten of deskundigen en bereidt de gesprekken voor. En dat allemaal met een dagelijkse strakke deadline.

Wat bieden wij?
Een leuke uitdagende journalistiekstage waarbij geen dag hetzelfde is. Je bent onderdeel van een klein maar professioneel team. Vanaf dag 1 draai je mee als volwaardige collega. Je zult dus ook regelmatig verantwoordelijk zijn voor een uitzending. Aan het eind van je stage snap je wat er allemaal bij komt kijken om tv te maken en heb je een goede basis om als (bureau)redacteur aan de slag te gaan bij allerlei journalistieke producties.


Ben jij:

  • Een echte nieuwsjunk, die ook nog eens Journalistiek studeert of een vergelijkbare opleiding volgt
  • Stressbestendig
  • Flexibel
  • Creatief
  • Nieuwsgierig
  • Overtuigd christen?

Kom dan stagelopen bij Uitgelicht! Voor meer informatie en aanmelding, neem contact op met Stephan Bouman, eindredacteur van Uitgelicht!, 055-5790710 of uitgelicht@family7.nl.

 

Solliciteer direct:

Voornaam
Max. 5 MB. Alleen .pdf of .doc/docx
Slechts één bestand.
5 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Max. 5 MB. Alleen .pdf of .doc/docx
Slechts één bestand.
5 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Uitgelicht

advertentie