DE DIAMANT IN ZICHT!

Dit programma wil kinderen laten zien dat het land uit de Bijbelverhalen nu nog bestaat. Het programma zal kinderen nieuwe impulsen geven doordat er herkenning zal zijn van de Bijbelse tijd in relatie tot het hier en nu. Het zal hen de schatten van de Joodse geloofswortels laten ontdekken doordat ze zelf lopen op paden waar de Bijbelse verhalen zich afspeelden.
De geschiedenis van de Bijbel en het heden zijn onderdeel van een groter plan. De God van Abraham, Isaak en Jakob is dezelfde God als de God van Emma, Sophie en Daan. Deze God spreekt in het eerste Testament (de Tenach), in het tweede Testament en in onze tijd.
In het nieuwe kinderprogramma is alles erop gericht om kinderen en jonge tieners dicht bij het Bijbelse verhaal te laten komen. Verbeelding en werkelijkheid zullen elkaar raken. Een rabbijn zei eens: ‘De Tenach is net als een diamant met haar vele facetten. Er valt altijd en steeds weer een nieuwe ontdekking te doen’.
Om deze slogan (en de gehele Bijbel) zal het programma draaien. Kinderen worden letterlijk en figuurlijk meegenomen op expeditie met archeologe Jennifer Guetta-Peersmann. Per aflevering onthult zij dimensies vanuit het eerste (Oude) Testament.
 
Wilt u deze productie steunen? Kijk dan op de kolom hiernaast. Steunen kan gemakkelijk via iDeal. Of uw gift kan worden overgemaakt naar IBAN NL47 RABO 0394 0225 21 t.n.v. Stichting Evangelical Televion Europe te Apeldoorn o.v.v. De Diamant  Uw gift is aftrekbaar voor de belasting.  Alvast hartelijk dank! 
 
 
hvc flourish vbok WOH
 
GodsGenade meteogroup
 

Ik help mee met de ontwikkeling van De Diamant
€ 10    € 25    € 50
€ 100    € 250    € 500   
(naar iDEAL omgeving)

Als u onderstaand uw gegevens invult, ontvangt u de Family7 nieuwsbrief via e-mail.

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief van Family7
man vrouw
(naar iDEAL omgeving)

 
Maakt u liever gebruik van een andere betalingsmethode, bijvoorbeeld CreditCard of een kadobon? Klik hier.
 
Stichting ETV
Bankrekening: NL47 RABO 0394022521
Stichting Evangelical Television Europe
Apeldoorn. O.V.V. De Diamant
Creative-Director
Gabriëlle van de Beek – de Bruijne
 
 
 
 
 
 
 
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!