OPNAMES DE DIAMANT IN ZICHT!

 
Waarschijnlijk bent u benieuwd of het dan eindelijk gaat gebeuren... het kinderprogramma De Diamant. En ja! we kunnen aankondigen dat we 29 april vertrekken en opnames mogen maken! Wilt u mee bidden voor deze productie?  We zijn heel dankbaar voor de giften waarmee we een deel van de kosten kunnen dekken. We hebben ongeveer 8000,- . Hiermee willen we 3 afleveringen afmonteren. Zoals verderop kunt lezen is er meer nodig. Dus van harte aanbevolen. We geloven dat het een prachtig programma gaat worden!  We zullen u op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. 
-------------
ARCHEOLOGIE
Dit programma wil kinderen laten zien dat het land uit de Bijbelverhalen nu nog bestaat. Het programma zal kinderen nieuwe impulsen geven doordat er herkenning zal zijn van de Bijbelse tijd in relatie tot het hier en nu. Het zal hen de schatten van de Joodse geloofswortels laten ontdekken doordat ze zelf lopen op paden waar de Bijbelse verhalen zich afspeelden.
 
Dit nieuwe programma wil kinderen laten zien dat de geschiedenis van de Bijbel en het heden onderdeel zijn van een groter plan. Dat de God van Abraham, Isaak en Jakob dezelfde God is als de God van Emma, Sophie en Daan. Dat deze God spreekt in het eerste Testament (de Tenach), in het tweede Testament en in onze tijd.
 
In het nieuwe kinderprogramma is alles erop gericht om kinderen en jonge tieners dicht bij het Bijbelse verhaal te laten komen. Verbeelding en werkelijkheid zullen elkaar raken. Een rabbijn zei eens: ‘De Tenach is net als een Diamant met haar vele facetten. Er valt altijd en steeds weer een nieuwe ontdekking te doen’. Om deze slogan (en de gehele Bijbel) zal het programma draaien. Kinderen worden letterlijk en figuurlijk meegenomen op expeditie met archeologe Jennifer Guetta-Peersmann. Per aflevering onthult zij dimensies vanuit het eerste (Oude) Testament.
 
 
DONATIES
Met € 20.000,-  willen we starten…   Voor de productie van twaalf afleveringen is een bedrag van ca. € 45.000 nodig. Om deze kosten te dekken, wordt gestart met crowdfunding en daarbij doen we ook graag een beroep op u. Wanneer de donaties nog niet toereikend zijn; gaan we van start met 3 afleveringen of 6 afleveringen.
 
HELPT U MEE?
Zou u de productie van De Diamant en alles wat er bij hoort financieel willen steunen? Dan nodigen we u van harte uit een gift over te maken ; zie gegevens onderaan. Bent u geïnteresseerd maar wilt u liever eerst iets meer weten over het project? Stuur dan een email naar info@family7.nl of bel met 055-579 07 10 en geef u op voor de zogeheten ‘Pitch bijeenkomst’. Op deze bijeenkomst praten we u helemaal bij over het project en is er uiteraard alle gelegenheid tot het stellen van vragen. Datum, tijdstip en locatie worden later bekend gemaakt wanneer er  meer aanmeldingen zijn.
Het zou geweldig zijn als we het met elkaar mogelijk maken om het verhaal van Gods liefde op een vernieuwende manier aan kinderen te kunnen vertellen en overdragen. Op die manier kunnen we de kennis over en de liefde voor Gods Woord vergroten en bijdragen aan een geloofsfundament van de nieuwe generatie in Nederland.

Giften voor kinderprogramma De Diamant kunnen worden overgemaakt naar IBAN NL47 RABO 0394 0225 21 t.n.v. Stichting Evangelical Televion Europe te Apeldoornu o.v.v. De Diamant. Of doneer via iDeal rechts op deze pagina. 
 
UPDATE oktober 2017
Kenzo en Lisa geen mee op expeditie met Jennifer! Wat gaaf!  We hebben even geduld moeten hebben maar alles op Zijn tijd. We staan nu in de start blokken om de opnames te maken in Eind April. Dus in de mei vakantie. Beetje bij beetje komen er nog giften binnen. We zitten nu op 7000,-  Ook heeft een lagere school die hier een spaarproject van gemaakt!! Wat geweldig! We zullen die school ook als Pilot school laten meewerken, omdat we het materiaal willen laten gebruiken ter ondersteuning van Bijbels onderwijs. We vragen om uw gebed! 
 
UPDATE maart 2017
We zijn blij dat er al wat donaties binnen komen! Heel hartelijk dank daarvoor. We zitten nu op 5500,- . Graag willen door om dit project – deze DIAMANT – laten schitteren. Van harte aanbevolen om dit onder de aandacht te brengen in uw omgeving. De diamant wordt geslepen. Ondertussen zijn we druk met schrijven van het programma en kleine voorbereidingen te treffen. We zien er naar uit de productie in gang te zetten.

UPDATE najaar 2016 
De diamant wordt geslepen en klaar gemaakt om te gaan SCHITTEREN! Op de juiste tijd. We zijn nog in afwachting van donaties. We willen de gevers tot op heden alvast heel hartelijk danken voor uw gift voor de DIAMANT!  Hij is van grote waarde en we gaan er zorgvuldig mee om! Dank voor uw gebed ook, dat hebben we nodig.  En wilt u bekendheid en verspreiding van deze crowdfunding promoten? 
 
 
 
vbok WOH
 
orientalis GodsGenade meteogroup
 

Ik help mee met de ontwikkeling van De Diamant
€ 10    € 25    € 50
€ 100    € 250    € 500   
(naar iDEAL omgeving)

Als u onderstaand uw gegevens invult, ontvangt u de Family7 nieuwsbrief via e-mail.
man vrouw
(naar iDEAL omgeving)

 
Maakt u liever gebruik van een andere betalingsmethode, bijvoorbeeld CreditCard of een kadobon? Klik hier.
 
Stichting ETV
Bankrekening: NL47 RABO 0394022521
Stichting Evangelical Television Europe
Apeldoorn. O.V.V. De Diamant
Creative-Director
Gabriëlle van de Beek – de Bruijne