Help mee!

Adverteren bij Family7

Maak je product, dienst of evenement snel bekend onder de achterban van Family7! Een groot deel van christelijk Nederland volgt de diverse mediakanalen van Family7. Daar kun jij ook gebruik van maken! We willen graag een platform zijn waarop jij je doelgroep bereikt met een commerciële boodschap of waar je fondsen kunt werven voor je stichting of organisatie. De platformen van Family7 - televisie, radio, magazine en website - versterken elkaar enorm.

Familiezender
Als christelijke, familie-georiënteerde zender is Family7 in Nederland een bekend merk waar mensen naartoe gaan voor diepgang, zingeving en richting. Een achterban met passie voor God en mensen. Het crossmediale platform van Family7 biedt volop kansen om een brede doelgroep bekend te maken met je product, dienst of evenement.

Onderscheidend en herkenbaar
Family7 bedient christenen, maar ook niet-christenen, met onderscheidende, herkenbare programmering. Wij staan voor programma's die inspirerend, opbouwend, positief, samenbindend, hedendaags, confronterend en uitdagend zijn.

Wat is er mogelijk?
In overleg is alles mogelijk! Neem vooral contact op met je wensen, dan doen wij een voorstel voor een mooi pakket. Allerlei combinaties zijn mogelijk: magazine, website, televisie, radio. Hoe meer je combineert, hoe aantrekkelijker de prijs wordt.

advertentie

Neem contact op!

Wil je de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met Bennie Bastiaans via 055 57 90 710‬ of relatiebeheer@family7.nl.

Radio

Televisie

De televisiecommercial is een vertrouwde en solide advertentievorm. Een ideale mogelijkheid om je merk aan het grote publiek te presenteren. Family7 komt in meer dan 4 miljoen Nederlandse huiskamers binnen.

Icon magazine

Tv Magazine

Het Family7 Magazine is een gezellig en informatief maandblad vol met opbouwende en interessante artikelen, de Family7 tv-gids, interviews, een kijkje achter de schermen en nog veel meer. Door de tv-gids is het magazine een naslagwerk dat er keer op keer bij wordt gepakt.
Oplage: 16.500, 11x per jaar

Website

Website

De website van Family7 wordt veelvuldig bekeken: de online tv-gids wordt geraadpleegd, maar vooral ook Family7+ zorgt ervoor dat mensen geregeld de website bezoeken.

Radio

Radio

Het is heerlijk om thuis of op het werk te luisteren naar Bright.FM. Terwijl je bezig bent met je dagelijkse werkzaamheden, geniet je van christelijke muziek. Onbewust neem je ook de commercials in je op.