Family7 in Actie voor techniekafdeling

Family7 in Actie voor techniekafdeling

07 december 2021
Family7 in Actie voor update infrastructuur December 2021

Vijf jaar vooruit
Zonder goede technische ondersteuning komen onze programma’s niet bij jou op de televisie of computer! Helaas is onze technische infrastructuur flink verouderd. We vragen een bedrag van 200.000 euro om de techniek voor de komende vijf jaar op orde te krijgen. Help jij ons ook? Dat kan eenvoudig door een gift over te maken op onze website. 

Bekijk de actiedocumentaire
De technici van Family7 doen - voor jou - onzichtbaar, maar heel belangrijk werk. Ze zorgen voor overzichtelijke werkprocessen, opslag van beeldmateriaal, en onderhoud aan apparatuur waar maar weinig mensen verstand van hebben. Enkelen van hen komen aan het woord in de actiedocumentaire die in december wordt uitgezonden. Ze leggen stap voor stap het probleem en de oplossingen uit. Bekijk de documentaire hier gratis! 

In actie
Family7 leeft voor een groot deel van jouw bijdrage. Wij worden niet gefinancierd door de overheid en ontvangen geen enkele subsidie. Alle kosten die we maken om programma’s te ontwikkelen komen uit eigen middelen. Eens per jaar voeren we daarom actie voor investeringen in ons eigen bedrijf. Wil je bijdragen aan onze missie met een decembergift? Steun dan deze decemberactie, en help ons en onze techniekafdeling de komende vijf jaar vooruit! Alvast heel hartelijk bedankt! 

advertentie