Gabriëlle van de Beek

Onze presentatoren

Gabriëlle van de Beek

Geboortejaar:
1973

Studie:
Sociaal Pedagogische hulpverlening

Welke programma’s presenteer je? 
Paradox 

Waar kunnen we je nog meer van kennen?
In de beginjaren van Family7 heb Wijs Paleis geproduceerd en daarin geacteert als Prinses Antoinette. Verder had ik een creatief bureau; Diverti. Dat betekent in het Italiaans Opvrolijken / amuseren. Ik leid jongerenreizen naar Zuid Afrika, waarbij er praktische hulp geboden wordt in de townships onder de allerarmsten. Ook ben ik reisleider van een bezinning- en reflectiereis naar Israël. In His Presence reizen noemen we die.

Wat wou je vroeger worden? 
Verpleegster. Maar ik ben totaal niet technisch en handig; je zou geen prik van mij willen. Als kind was ik ook veel bezig met toneel en performing. Als kind maakte ik mijn eigen “Nieuwsje” met een doos als tv. Maar ik vind ook dat een christen een plicht heeft om te helpen. Zo ben ik de sociale sector gerold. Programma’s maken rond goede doelen zou ik geweldig vinden; dan komen die twee elementen hulp en media samen! 

Welke presentator is een voorbeeld voor je? 
Een paar toffe mensen vind ik Yvon Jaspers, Dieuwertje Blok en Sophie Hilbrand. Mensen die in mijn ogen oprechte en vrolijke mensen zijn, die het positieve in mensen naar boven weten te halen. Tijdens een presentatietraining werd ik toevallig een keer vergeleken met Dieuwertje Blok, haha! 

Wetenswaardigheden
Ik heb het kinderprogramma De Diamant geproduceerd, samen met een heel mooi goed team. Dat programma wordt ook uitgezonden bij Family7.  

Waarom presenteer je bij Family7?
De liefde van God voor ieder mens bekendmaken. Family7 kan 24/ 7 uitzenden en dat is uniek. Ik bid dat er mensen zappen en bij deze zender blijven hangen. In Hem, door Hem en tot Hem zijn alle dingen; zo ook deze zender. We doen het samen met God, en dat vind ik geweldig.

Programma's

Voor persfoto's, zie onze Beeldbank.

Gabriëlle van de Beek presentator Paradox bij Family7

advertentie