Jaap Dieleman

Onze presentatoren

Jaap Dieleman

Geboortejaar:
1954

Studie:
Kunstacademie Monumentale kunst

Welke programma’s presenteer je?
Diverse Bijbelstudieseries, onder andere over Het mysterie van de Opname, Het Bloedverbond, Kunnen deze beenderen herleven? en Mysterie van het getal 7.

Waar kunnen we je nog meer van kennen?
Ik ben spreker, schrijver, kunstschilder en zendeling. Als spreker in kerken en gemeenten, Bijbelscholen, conferenties en evenementen. Zowel online als via livestreaming en YouTube. En ik doe naast wereldwijde evangelisatie een groot project in India.  Zie ook www.heilbode.nl, www.ontzagwekkendnieuws.nl, www.abbachildcare.org.

Wat wou je vroeger worden?
Dominee. Later werd ik kunstschilder. Ontspoorde in de drugs en kwam als 22-jarige tot Jezus, waarna het verlangen ontstond het evangelie te delen, wat ik inmiddels al weer 40 jaar wereldwijd doe.

Wetenswaardigheden:
Als kunstschilder schilderde ik met verf. Nu schilder ik vooral met woorden en als schrijver boetseer ik mijn verhaal met geschreven tekst. Ik vind het alle drie heerlijk om te doen. En daarmee hoop ik andere te inspireren, motiveren en mobiliseren om helemaal voor Jezus te gaan.

Waarom presenteer je bij Family7?
Al heel wat jaartje ben ik betrokken bij Family7. Aanvankelijk begon ik als host van een talkshow. Ik weet niet eens meer hoe ik daar in gerold ben. Maar nadien ontstond er vriendschap en begon ik Bijbelstudieseries te doen en ook is Family7 met mij naar India geweest voor Family7 in Actie. Voor Abba Child Care. Ik ben dankbaar dat ik via mijn studies zo tot zegen van velen kan zijn en anderen mag winnen voor onze Here Jezus.

Download de persfoto's

Voor persfoto's, zie onze Beeldbank.

Jaap Dieleman Het mysterie van het getal 7 Bijbelstudie bij Family7

advertentie