Mysterie van het getal 7

Mysterie van het getal 7

Het getal 7 loopt als een rode draad door de Bijbel. Wat is er zo bijzonder aan dit getal? Daar over gaat de nieuwe Bijbelstudieserie ‘Het Mysterie van het Getal 7’ met gastspreker Jaap Dieleman en presentator Hans van Dalen. 

De serie wil onderwijs geven over de profetische geheimen van God zoals de Bijbeltekst zegt: ‘In die tijd zei Jezus ook: ‘Ik loof U, Vader, Heer van hemel en aarde, omdat U deze dingen voor wijzen en verstandigen verborgen hebt gehouden, maar ze aan kinderen hebt geopenbaard.’ (Matteüs 11:25-17 NBG). Er komen veel aspecten van de Bijbel aan bod die snel over het hoofd worden gezien. Hans van Dalen: 'Het blijkt dat Jezus een heleboel dingen niet zegt, die Hij wel doet. Als je niet tussen de regels doorleest, dan kun je met Jezus’ woorden aan de oppervlakte blijven. Jezus wil dat wij de wereld achter Zijn woorden te weten komen. Dan ontdek je: zit dat ook achter het onderwijs van Jezus? Dat beoogt deze serie te laten zien.’ 
Enkele thema's zijn: zeven dagen in Gods schepping, zeven en vergeving, het zevenvoudig verbond van Abraham.

Bijbelstudie Het mysterie van het getal 7 Jaap en Hans in gesprek
Bijbelstudie Het mysterie van het getal 7 Jaap en Hans in gesprek

advertentie

Dankzij jou!

De programma's die Family7 maakt, zijn mogelijk dankzij giften. Net als deze verrassende Bijbelstudie. Geniet jij ook van de nieuwe inzichten en wil je ook bijdragen? Velen gingen jou al voor.

Kijk Family7 via:

Family7 Plus
Family7 Plus
58
Family7 bij Multikabel in basis pakket
230
Ziggo
78
KPN
300
solcon