Paola Veenendaal

Onze presentatoren

Paola Veenendaal

Geboortejaar:
1997

Studie:
Pabo

Welk programma presenteer je? 
Knuts & Proef

Waar kunnen we je nog meer van kennen?
Presentator ‘De Verhalenhut’ bij de Reformatorische Omroep, en ik ben werkzaam bij Christenen voor Israël (daar presenteer ik onder andere).

Wat wilde je vroeger worden:
Moeder (nog steeds, haha), dolfijnentrainster, kraamverzorgster, juf

Welke presentator is een voorbeeld voor je:
Sara van Oordt, zij is een beetje mijn mentor op presenteergebied. Ik heb veel bewondering voor haar, hoe ze overkomt en hoe fijngevoelig ze is in bijvoorbeeld interviews.

Wetenswaardigheden:
Ik heb jarenlang Dabarwerk gedaan op verschillende campings in Nederland. Ik vond het prachtig om op een ontspannen manier kinderen en jongeren te mogen vertellen over het Evangelie. Regelmatig zat ik urenlang te praten met jongeren over wie God is en wat Jezus heeft gedaan. Het is geweldig om een schakeltje te mogen zijn in de weg die God met mensen gaat! Daarnaast ben ik fanatiek sporter, ga ik bijna trouwen en heb ik enorm veel liefde voor Israël en voor Gods volk. 

Waarom presenteer je bij Family7?
Ik vind het mooi om via het programma Knuts & Proef kinderen spelenderwijs meer te vertellen over het geloof en over wie God wil zijn in hun jonge leven. Ook vind ik het belangrijk dat (juist) in deze tijd een christelijk geluid te horen is op de televisie! 

Programma's

Paola Veenendaal presentator Knuts en Proef Family7

advertentie