Knuts en Proef

Knuts en Proef

Wie is God voor jouw kind? Wie wil Hij voor hem of haar zijn? En hoe leg je dat uit? Met het kinderprogramma ‘Knuts en Proef’ kunnen kinderen dit (nog meer) ontdekken. Vanuit huis mogen ze aan de slag met knutsels, baksels en proefjes uit het programma. Het leukste is om dit samen met je kind(eren) te doen. 

Knuts en Proef is voor kinderen van 6-12 jaar, jongere kinderen hebben bij de proefjes zeker de hulp van hun ouders nodig. Hanna Holwerda doet in Knuts en Proef de proefjes en Paola is verantwoordelijk voor de knutsels en baksels. 

Hanna: ‘We vertellen het Bijbelverhaal in een interactie, het wordt niet voorgelezen of in een rollenspel. We gebruiken knutsel- en bakopdrachten en proefjes om het verhaal te vertellen.’ Paola vult aan: ‘We brengen op een leuke en vlotte manier een Bijbelverhaal of thema. We proberen de Bijbelse boodschap over te brengen, dat staat centraal. We trekken de lijn uit het verhaal door naar je eigen leven. Zoals met het verhaal van Noach, daar ging het over een regenboog, dat staat voor Gods trouw. Zo mag jij ook weten dat als je in moeilijke tijden zit, dat God ook trouw is aan jou, dat heeft Hij beloofd.’ 

Knuts en Proef, vanaf 21 mei elke zaterdag om 18:30 uur.


Knuts en Proef kinderprogramma Family7
Knuts en Proef kinderprogramma Family7

advertentie

Dankzij jou!

De programma's die Family7 maakt, zijn mogelijk dankzij giften. Net als dit kinderprogramma, vol proefjes en knutselwerkjes. Vind je het ook belangrijk dat er en wil je ook bijdragen? Velen gingen jou al voor.

Kijk Family7 via:

Family7 Plus
Family7 Plus
58
Family7 bij Multikabel in basis pakket
230
Ziggo
78
KPN
300
solcon