Crossover

Crossover

Liefde, romantiek, leven na de dood… universele thema’s die iedereen raken. In het nieuwe muziekprogramma Crossover bespreken presentator Evert ten Ham en singer/songwriter Wim Bevelander dergelijke thema’s aan de hand van seculiere en christelijke liedjes met een bijpassend Bijbelgedeelte.

‘We beginnen het programma heel bewust met een seculier liedje, thema’s zoals liefde en kinderen zijn universeel, ook ongelovigen denken over dat soort thema’s na. Wij proberen daarop de Bijbelse kijk te vinden en dat praktisch te maken’, legt singer/songwriter Wim Bevelander uit.

Presentator Evert ten Ham vult aan: ‘Aan de hand van muziek raken Wim en ik in gesprek met elkaar over een Bijbelgedeelte. Aan de ene kant is het beschouwend en aan de andere kant is het de diepte ingaan. We zijn twee grote jongens die in de muziekstudio zitten en geraakt worden door muziek en het Woord van God. Twee mannen die zich verbazen over de diepte van het Woord van God. Wim probeert dat te verwoorden in de muziek die hij op zijn gitaar speelt en zingt tijdens het programma.’

Crossover - Muzikaal Bijbelstudieprogramma met Wim Bevelander
Crossover - Muzikaal Bijbelstudieprogramma met Wim Bevelander

advertentie

Dankzij jou!

De programma's die Family7 maakt, zijn mogelijk dankzij giften. Net als deze bijbelstudie vol eyeopeners. Geniet jij ook van de nieuwe inzichten en wil je ook bijdragen? Velen gingen jou al voor.

Kijk Family7 via:

230
Ziggo
78
KPN
300
solcon
49
Caiway logo
379
T-mobile