God op de Werkvloer

God op de Werkvloer

In God op de Werkvloer komen mensen met de meest bijzondere beroepen voorbij: van een uitvaartbegeleider tot directeur betaald voetbal, van een escaperoom-eigenaar tot een sergeant binnen de landmacht. De gasten geven je een uniek kijkje achter de schermen!

En al deze mensen hebben één ding gemeen: hun relatie met God die ze niet onder stoelen of banken willen steken. Ze vertellen hoe zij handen en voeten geven aan hun christen-zijn.

5 Seizoenen

Family7 zendt alweer het vijfde seizoen uit van God op de Werkvloer. Dit seizoen wordt gepresenteerd door Megan Evenblij en Michiel Grevers. “Verhalen horen over hoe God in levens werkt, brengt God heel dichtbij” vertelt Megan. Michiel vult haar aan: “Wat ik zo mooi vind is dat deze mensen echt passie hebben voor hun werk.” De voorgaande seizoenen worden gepresenteerd door Daniëlle Rebel en Pauline van den Broek.

GodOpDeWerkvloer_S03A01 zonder logo
GodOpDeWerkvloer_S03A01 zonder logo

advertentie

Dankzij jou!

De programma's die Family7 maakt, zijn mogelijk dankzij giften. Net zoals God op de Werkvloer. Heb jij ook genoten van de getuigenissen en interviews en wil jij ook bijdragen? Met jouw hulp kan Family7 nieuwe programma's blijven ontwikkelen! Velen gingen jou al voor.

Kijk Family7 via:

230
Ziggo
78
KPN
300
solcon
49
Caiway logo
379
T-mobile