Totdat Hij komt

Totdat Hij komt

Verlang jij ook zo naar de wederkomst van Jezus? Of houd je er niet (zo) mee bezig? Juist in deze turbulente tijden mogen we elkaar bemoedigen met het feit dat Jezus spoedig terugkomt. Kijk daarom mee naar ‘Totdat Hij komt’ elke zondagochtend én maandagavond op Family7. 

Wat betekent Jezus’ wederkomst voor ons leven? Welke impact heeft dat op ons leven? En zijn we er klaar voor? Hierover gaan we in gesprek in het nieuwe talkshowprogramma ‘Totdat Hij komt’. Daniël van Lokhorst presenteert. Daniël: ‘Het zal voornamelijk over de wederkomst van Jezus gaan, niet feitelijk over wat er precies gaat gebeuren maar meer hoe we als christenen ernaartoe kunnen leven.’

In de Bijbel zie je vaak dat allerlei thema’s worden besproken in het licht van de wederkomst van Jezus. We zijn dat als kerk soms een beetje kwijtgeraakt. In dit programma willen we dit vuur weer aanwakkeren. We moeten als Lichaam van Christus klaar zijn voor Zijn komst!

Totdat Hij komt - bijbelstudie over de wederkomst bij Family7
Totdat Hij komt - bijbelstudie over de wederkomst bij Family7

advertentie

Dankzij jou!

De programma's die Family7 maakt, zijn mogelijk dankzij giften. Net als deze bijbelstudie over de wederkomst. Geniet jij ook van de nieuwe inzichten en wil je ook bijdragen? Velen gingen jou al voor.

Kijk Family7 via:

230
Ziggo
78
KPN
300
solcon
49
Caiway logo
379
T-mobile