Totdat Hij komt

Totdat Hij komt

Verlang jij ook zo naar de wederkomst van Jezus? Of houd je er niet (zo) mee bezig? Juist in deze turbulente tijden mogen we elkaar bemoedigen met het feit dat Jezus spoedig terugkomt. Wat betekent Jezus’ wederkomst voor ons leven? Welke impact heeft dat op ons leven? En zijn we er klaar voor? Hierover gaan we in gesprek in het tweede seizoen van het talkshowprogramma ‘Totdat Hij komt’. Daniël van Lokhorst presenteert het opnieuw.
Daniël: ‘We willen mensen bemoedigen met een positieve en hoopvolle boodschap en kijkers uitnodigen om Jezus, voor het eerst of opnieuw, aan te nemen als hun persoonlijke Redder. .’

In de Bijbel zie je vaak dat allerlei thema’s worden besproken in het licht van de wederkomst van Jezus. We zijn dat als kerk soms een beetje kwijtgeraakt. In dit programma willen we dit vuur weer aanwakkeren. We moeten als Lichaam van Christus klaar zijn voor Zijn komst!

Luister in seizoen 2 naar nieuwe sprekers, een diversiteit aan gasten en getuigenissen en muzikanten die het geheel omlijsten. 

Totdat Hij komt - bijbelstudie over de wederkomst bij Family7
Totdat Hij komt - bijbelstudie over de wederkomst bij Family7

advertentie

Dankzij jou!

De programma's die Family7 maakt, zijn mogelijk dankzij giften. Net als deze bijbelstudie over de wederkomst. Geniet jij ook van de nieuwe inzichten en wil je ook bijdragen? Velen gingen jou al voor.

Kijk Family7 via:

Family7 Plus
Family7 Plus
58
Family7 bij Multikabel in basis pakket
230
Ziggo
78
KPN
300
solcon