Transparant

Transparant

Talkshow met Esther Vorsterman van Oijen en Erica Duenk. Ze nemen je aan de hand van Bijbelse waarheden mee om te worden wie jij bent.

Een serie die wil zijn waar de titel voor staat: echt, puur, doorzichtig en niets willen verhullen. Een serie ook waarin woorden van bemoediging en leven worden doorgegeven vanuit Gods Woord. Esther is de presentatrice van de serie en verzorgt in elke uitzending een preek of inspiratiemoment, waarna ze met Erica in gesprek gaat over het thema van die aflevering. Esther en Erica durven onderwerpen aan te snijden waarin je je zeker zal herkennen en die je zullen aanspreken.  

Met de serie Transparant hopen Erica en Esther niet alleen de huiskamers binnen te komen, maar juist ook harten te raken. Het blijft niet alleen bij theorie, want in de programma’s worden ook praktische tips en tools aangereikt om je te helpen het Woord in de praktijk op een heel persoonlijke manier meer handen en voeten te geven. Esther en Erica hopen je zo bij hun programma te betrekken, alsof je als het ware aan tafel schuift bij Esther en Erica.
Ook al heeft deze serie een vrouwelijk tintje, toch willen Esther en Erica ook de mannen aanmoedigen om te kijken. Als is het alleen maar om de vrouw beter te kunnen begrijpen of om haar te ondersteunen als ze (nog meer) gaat opstaan en schitteren. Kortom, een serie programma’s voor iedereen!

Transparant Esther en Erica vrouwenprogramma Family7
Transparant Esther en Erica vrouwenprogramma Family7

advertentie

Dankzij jou!

De programma's die Family7 maakt, zijn mogelijk dankzij giften. Net als het succesvolle Transparant, dat al diverse seizoenen meedraait bij Family7. Wil jij ook bijdragen aan dit soort waardevolle programma's? Velen gingen jou al voor.

Kijk Family7 via:

78
Family7 bij Budget alles in 1
Family7 Plus
Family7 Plus
58
Family7 bij Multikabel in basis pakket
230
Ziggo
78
KPN