Stephanie van der Horst

Onze presentatoren

Stephanie van der Horst

Geboortejaar: 
1984

Studie: 
Geen enkele studie die ik gedaan heb, had me kunnen voorbereiden op werken bij Family7. De relevante ervaring die wel van toepassing is, zijn de zeven jaar voorafgaande aan mijn tijd hier, waarin ik alle administratieve en financiële taken van de twee bedrijven van mijn man op me genomen heb. Sinds 2022 ben ik de directeur van Family7.  

Welk programma presenteer je? 
Uitgelicht!

Wat wou je vroeger worden? 
Ik heb mijn hele leven geworsteld met die vraag. Nooit heb ik hier een blijvend antwoord op kunnen vinden. Ik vond een heleboel leuk, maar nooit leuk genoeg.  Maar sinds ik hier mijn plekje heb gevonden, voel ik me wel echt als een vis in het water en weet ik dat dit de plek is waar ik hoor te zijn.

Welke presentator is een voorbeeld voor je?
Er is maar één presentator mijn grote voorbeeld, en dat is mijn vader. Hoewel hij natuurlijk op veel meer gebieden dan alleen presentatie mijn grote voorbeeld is. 

Wetenswaardigheden: 
Op mijn 15e ging ik met een christelijke organisatie op jongerenreis naar Sint Petersburg in Rusland. Daar werkten we met straatkinderen. Op mijn 16e woonde ik drie maanden bij zendelingen in Venezuela, om daar ook met kinderen te werken. De nood in de wereld is hoog, vooral ook onder kinderen. De aangrijpende situatie van de straatkinderen in Sint Petersburg heeft me enorm aangegrepen. De laatste tijd komen die herinneringen vaak weer bij me boven.  Ik zou daar graag nog meer aandacht aan willen geven, misschien in de toekomst ook wel door middel van mijn werk bij Family7. 

Waarom presenteer je bij Family7?
Omdat ik gehoorzaam wil zijn aan dat wat de Heer van me vraagt. Daarnaast vind ik het belangrijk om bij Family7 de Bijbelse visie op het hedendaagse nieuws onder de aandacht te kunnen brengen.

Programma's

Voor meer persfoto's, zie onze Beeldbank.

Stephanie van der Horst presentatrice Family7

advertentie