Bijbelverklaring Ruth

Bijbelverklaring Ruth

Een nieuwe serie van vier afleveringen over het Bijbelboek Ruth met Annechiena (Gieneke) Sneller-Vrolijk en presentator Berry Janssen.

De geschiedenis van Ruth speelt zich af in Moab en Bethlehem gedurende de Richterentijd, in de twaalfde of elfde eeuw voor Christus. De inhoud van dit korte Bijbelboek handelt over gewone mensen in hun dagelijkse leven, met alledaagse zorgen en gebeurtenissen. Maar het boek Ruth biedt meer dan een ‘liefdesgeschiedenis’. Dit Bijbelboek spreekt over Gods verbondstrouw en liefde, over Zijn Goddelijke soevereiniteit, leiding, voorzienigheid en omgang met Zijn volk. Door deze hele geschiedenis heen wordt het grote belang van geloof, trouw, gehoorzaamheid en onderwerping aan de Here God benadrukt. Dit alles maakt de boodschap van het boek Ruth zeer breed én persoonlijk en actueel.

Downloads
Hand Out en Bijbelvertaling Ruth 1-4 (door Annechiena Sneller-Vrolijk)

Bijbelverklaring Ruth door Gieneke Vrolijk bij Family7
Bijbelverklaring Ruth door Gieneke Vrolijk bij Family7

advertentie

Dankzij jou!

De programma's die Family7 maakt, zijn mogelijk dankzij giften. Net als dit hele nieuwe genre: populair-wetenschappelijke programma's. Wil je hier meer van? Draag dan je steentje bij! Velen gingen jou al voor.

Kijk Family7 via:

Family7 Plus
Family7 Plus
58
Family7 bij Multikabel in basis pakket
230
Ziggo
78
KPN
300
solcon