Nehemia - Bijbels leiderschap

Nehemia - Bijbels leiderschap

Nieuwe Bijbelstudieserie over het boek Nehemia en de indrukwekkende geschiedenis van de herbouw van de muren en poorten van Jeruzalem. Wat ons ook zo aanspreekt bij Nehemia, is dat hij gezond geloofde. Hij reageerde bij iedere uitdaging in gebed, maar hij nam daarna ook praktische beslissingen. Zijn leven beïnvloedde ook anderen!

We ontdekken dat het Wetboek van God weer onder het stof vandaag werd gehaald en er een ‘honger en dorst’ werd opgewekt naar het spreken van God. Dat is nog eens een opwekking. Uiteindelijk - na veel geestelijke strijd - lezen we dat de muur werd voltooid en de poorten werden hersteld om vervolgens feestelijk te worden ingewijd.

Gratis boekje
Er is een gratis Bijbelstudieboekje verkrijgbaar om bij de hand te houden tijdens de studies. Deze is te bestellen via de receptie van Family7. Mail hiervoor je adresgegevens naar info@family7.nl, onder vermelding van Bijbelstudieboekje Nehemia. 
Ook is het mogelijk een vers-voor-vers-verklaring van het boek Nehemia te volgen op het YouTube-kanaal van Jacques Brunt:
www.youtube.com/jacquesbruntbijbelonderwijs

Nehemia met Johan Schep en Jacques Brunt bij Family7
Nehemia met Johan Schep en Jacques Brunt bij Family7

advertentie

Dankzij jou!

De programma's die Family7 maakt, zijn mogelijk dankzij giften. Net als dit hele nieuwe genre: populair-wetenschappelijke programma's. Wil je hier meer van? Draag dan je steentje bij! Velen gingen jou al voor.

Kijk Family7 via:

Family7 Plus
Family7 Plus
58
Family7 bij Multikabel in basis pakket
230
Ziggo
78
KPN
300
solcon