Jacques Brunt

Onze presentatoren

Jacques Brunt

Geboortejaar:
1979

Studie:
HBO Makelaardij, Assurantiën & Marketing in Rotterdam

Welk programma presenteer je?
Gods Geest in actie, Gods Zoon in actie en De Vader in actie.  

Waar kunnen we je nog meer van kennen?
Ik ben fulltime actief als Evangelist en Bijbelleraar en spreek op veel plaatsen tijdens verschillende samenkomsten in Nederland, en met regelmaat ook in België. Daarnaast kennen mensen mij van de studie- en vakantiereizen die ik elk jaar mag leiden naar Israël en Zwitserland. Verder ben ik regelmaat op zondagochtend te zien bij Family7 in het programma ‘Without Limits’.  

Wat wou je vroeger worden? 
Dat was voor mij een worsteling. Veel beroepen spraken mij aan, maar ik wist geen keuze te maken. Uiteindelijk heeft mijn vader mij op het spoor gezet van de makelaardij. Na mijn studie ben ik daarin ruim twaalf jaar actief geweest. 

Wetenswaardigheden: 
Ik ben gelukkig getrouwd met Annette en samen hebben we vier prachtige zonen. Echt een ‘mannenhuishouden' dus. Annette en ik zaten in dezelfde klas op de basisschool. Ik had niet kunnen bevroeden dat ik ooit met haar zou trouwen.

Waarom presenteer je bij Family7? 
Uit de grond van mijn hart kan ik Paulus nazeggen: ‘De liefde van Christus dringt mij’ (2 Korinthe 5:14). Daarnaast vind ik het presenteren ook ontzettend leuk en leerzaam om te doen. 

Voor persfoto's, zie onze Beeldbank.

Gods Geest in actie Bijbelstudie bij Family7 met Jacques Brunt

advertentie